Costella z okusi

okus limete in kumquata

okus limete in kumquata

Costella z okusom limete in kumquata združuje naravno mineralno vodo z vsemi njenimi blagodejnimi učinki s trendovskima okusoma limete in kumquata. Vse arome in okusi, ki smo jih vodi dodali so bili popolnoma naravni.

Ali ste vedeli?

Limeta je bogat vir vitamina C, zato jo uporabljamo ob prehladih, razpokanih ustnicah, razjedah v ustih, hkrati pa blagodejno vpliva na našo kožo (bodisi če popijemo limetin sok ali kožo namažemo z limetinim oljem), jo pomlaja ter preprečuje infekcije. Njene sestavine delujejo kot antioksidant, pomagajo pri prebavi, zaprtju in razstrupljanju telesa.

Kumquat, imenovan tudi biser iz družine citrusov, je bogat vir vlaknin, kalija, kalcija ter vitaminov B in C. Zato deluje kot antioksidant ter pomaga pri odstranjevanju prostih radikalov iz telesa. Pomaga tudi pri absorbciji železa v telesu.

okus robide, borovnice in gozdne jagode​

Vsem, ki uživate v okusih gozdnih sadežev, predstavlja Costella z okusom robide, borovnice in gozdne jagodo pravo izbiro.

Ali ste vedeli?

Borovnice vsebujejo veliko hranilnih snovi ter antioksidantov. Borovnice zmanjšujejo tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja, izboljšujejo koordinacijo, ravnotežje, blagodejno vplivajo na našo kožo, blažijo vnetja, pripomorejo k širjenju žil in zavirajo nastajanje strdkov.

Robide so ubijalke prostih radikalov in borke proti rakavim obolenjem. Vsebujejo veliko vitaminov (A, B1, B2, E in C), kalija, fosforja, magnezija in železa, zato krepijo naš imunski sistem.

Gozdne jagode pa vsebujejo veliko vitamina C, železa, natrija, kalija, mangana in fosforja, nekaj vitamina A in K, beta karotena in folne kisline. Zaradi visoke vsebnosti vitamina C povečujejo absorpcijo železa, uporabljajo pa se tudi za čiščenje prebavnega sistema.

Plastenke Costelle z okusi so na voljo posamično ter v paketu po 6 in po 12 plastenk.

sl_SISlovenščina
en_USEnglish sl_SISlovenščina